پروانه‌مان بال گشود

بالاخره و بعد از کلی تلاش موفق شدیم اعلام موجودیت کنیم و سایت‌مان را بالا بیاوریم. دوستان زیادی کمک کردند به خصوص «فرشاد» عزیز که مرهون و مدیون زحمت‌ بی‌اندازه‌اش شدیم برای طراحی سایت. خیلی زیبا تر و تمیز هم کار را انجام داد و تمام مسائل ریزی را که گفتیم انجام داد.

البته سایت هنوز کمی کار دارد و یک سری کارهای ریزی برای بهتر شدن سایت وجود دارد. قسمت دفتر پیگیری وضعیت زندانیان سیاسی را به شخصه فکر می‌کنم، طرح بسیار جالب و ویژه‌یی باشد. اولین بار است که چنین امکان آنلاینی درست شده، از اولین طرح‌های خوبی است که اجرا کرده‌ایم و به مرور طرح‌های دیگرمان را اجرایی خواهیم کرد. البته کار زیاد دارد و پر کردن و لیست کردن زندانیان کار وقت‌گیر و زمان‌بری است که مرور انجام خواهد شد.

بخش انگلیسی هم تا چند روز آینده درست می‌شود و در این بخش هم کار خواهیم کرد. امیدوارم بتوانیم در آن‌چه شروع کرده‌ایم، خوب عمل کنیم و کمکی کرده باشیم برای بهبود وضعیت حقوق بشر در ایران و زندانیان سیاسی که در زندان‌ها هستند.

آدرس سایت رهانا، ارگان خبری گزارشگران و فعالان حقوق بشر در ایران:

http://www.rhairan.com

مدیار

0 Comments For This Post

1 Trackbacks For This Post

  1. به رنگ‌های پرچم هم رحم نمی‌کنند | شیدا جهان‌بین Says:

    [...] پروانه‌مان بال گشود از مدیار [...]

Leave a Reply

  • اشتراک
  • آخرین نوشته‌ها
  • نظرات
  • برچسب‌ها
  • sina: گاه به سخن گفتن از دردها نیازی نیست سکوت ملال ها از رازه دل...
  • مجتبی سمیع‌نژاد: مخلص نوید عزیز هم هستیم...
  • مجتبی سمیع‌نژاد: زنده باشی آرش جان...
  • navid: قربان لطفت. قلمت جوشان!...
  • کمانگیر: مخلصم مجتبی جان....
  • weblog nevis bigonah: سلام خوبي رفيق باز هم اون خاطرات تلخ ياد آور شد نشستم تمام ل...
  • Micah Arden: Sick of obtaining low amounts of useless visitors for your s...

Madyar’s Shared

از گذشته

دسته‌بندی


روزانه

  • خرابی اینترنت

    به علت نزدیک به روز قدس اینترنت کشور تا بعد از روز قدس دچار اشکالات فنی ـ کودتایی است

    09/02/10


  •  رحیم رشی، فعال کرد در چهل و دومین روز اعتصاب غذا است


    08/30/10

بلاگ چرخان